Σταυρούλα Κεσόγλου

Stavroula Kesoglou Bio

 

kessoglou-stavroulaΗ Σταυρούλα από μικρή αναζητούσε το θαύμα, αυτό που δε φαίνεται, που δεν λέγεται, αλλά υπάρχει. Σπούδασε Φιλοσοφία και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ψυχολογία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής έμπαινε σε μονοπάτια, που οδηγούν σε αυτογνωσία και αυτοβελτίωση. Ασχολήθηκε με αυτογνωσιακό θέατρο και παντομίμα, ψυχανάλυση, γιόγκα και μασάζ.

Από το 2000 υπήρξε αφοσιωμένη μαθήτρια στη yoga, όμως το βάπτισμα του πυρός στάθηκε η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος του Nysy Studios με τη δασκάλα και μέντορά της, Βιβή Λέτσου. Από τότε ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι της διδασκαλίας με πυξίδα το ενδιαφέρον για την εσωτερική δύναμη και ενδυνάμωση, την αγάπη, την προσφορά και την εσωτερική ισορροπία. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί εκπαιδευτικά προγράμματα με δασκάλους από όλο τον κόσμο. Δυνατή επιρροή στην πρακτική και τη διδασκαλία της είχε η εκπαίδευση της στη Bhakti Flow Yoga με τον Rusty Wells.

Η διδασκαλία της είναι προσανατολισμένη σε μια δυναμική ροή στάσεων σε συνδυασμό με την ευθυγράμμιση του σώματος και την αβίαστη, συνειδητή αναπνοή. Πάνω στο χαλάκι της πρακτικής στάζουμε όλες τις τοξίνες, τις εμμονές και τους φόβους μας.

Σε άμεση επαφή με το σώμα και με επίκεντρο την ολιστική προσέγγιση της ζωής, ασχολήθηκε ταυτόχρονα με την μάλαξη, παρακολουθώντας πολλά σεμινάρια σε διαφορετικά είδη μάλαξης.

Το αγιουρβεδικό, όμως μασάζ ήταν αυτό που επέλεξε να προσφέρει.

Αφοσιωμένη στη Yoga και το αγιουρβεδικό μασάζ επιθυμεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βιώσουν όλα τα θαυμαστά, που η ίδια ανακαλύπτει καθημερινά μέσα από την πρακτική της.