Κωνσταντίνα Μπαρλά

Κωνσταντίνα Μπαρλά Βιο

konstantina barlaΗ Κωνσταντίνα Μπαρλά , ξεκίνησε την πορεία της ζωής της στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο ΤΕΙ Πειραιά, ένα «αντικείμενο» που απλά της εξασφάλισε την οικονομική άνεση να πραγματοποιήσει την εσωτερική της πνευματική αναζήτηση. Άρχισε να εκπαιδεύεται σε διάφορα συστήματα όπως ρέικι, silva, και αργότερα κατάφερε να αγγίξει ένα μεγάλο της όνειρο, το σιάτσου. Ξεκινά το 2003 στην Ευρωπαϊκή Σχολή Σιάτσου (ΕΙΟΜ) ενώ παράλληλα, υπήρξε βοηθός στην εκπαίδευση αρχαρίων και στην πορεία ολοκληρώνει και την εκπαίδευση διδασκάλων στην ίδια σχολή. Παρακολουθεί συγχρόνως σεμινάρια με μεγάλα ονόματα δασκάλων του σιάτσου όπως Ohashi, Clifford Andrews, George Dellar, Gabriella Poli, κά.

Γνωρίζει και εκπαιδεύεται και σε άλλους τομείς της ολιστικής θεραπευτικής όπως rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου), αγιουρβεδικό μασάζ σώματος -προσώπου και κεφαλής, vasti, μόξα, κινέζικη ιατρική, βεντούζες σώματος και προσώπου, on site massage, sotai, rebirthing, γιόγκα (200 ώρες anusara yoga), beamer της aura soma, aura soma practitioner (2ο επίπεδο), shamanic healing (medicine wheel), ωτοβελονισμό, αισθητικό βελονισμό, φάσια σιάτσου, σιάτσου στο νερό (watsu).

Η άποψή της για τις ολιστικές θεραπείες: «Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μοναδικός και οφείλουμε να σεβόμαστε την ταυτότητά του και την παρουσία του στο χώρο που υπάρχει. Η αντιμετώπισή του ως ολότητα, μας δίνει ξεκάθαρα στοιχεία για την πορεία του και την εξέλιξή του στο τώρα και στο πως μπορούμε να «διαλύσουμε» τα μικρά εμπόδια που του παρουσιάζονται μπροστά του.. μικρά σε σχέση με τη μεγαλειότητα της ψυχής του και την ομορφιά που έχει να προσφέρει στους συνοδοιπόρους του, στον πλανήτη του, μα και στον ίδιο του τον εαυτό. Αρκεί να ξέρουμε τον τρόπο να φωτίσουμε αυτή την πορεία του, όχι για κάποιο άλλο λόγο παρά απλά για να είναι ξεκάθαρη η επιλογή της πορείας που θα διαλέξει ο καθένας μας».

Συνεχίζει την αναζήτηση της γνώσης και παράλληλα την προσφέρει μέσα από τις συνεδρίες της με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη.