Ρέικι

Reiki therapeutic touch

Reiki therapeutic touch

reiki

 

Το ρέικι είναι μια εναλλακτική ολιστική μέθοδος θεραπείας προερχόμενη από την Ιαπωνία. Δημιουργός της υπήρξε ο Dr. Mikao Usui κατά τον 19ο αιώνα.

Η λέξη ρέικι σημαίμει τη «συμπαντική ζωτική ενέργεια» . Είναι η ζωογόνος ενέργεια, που μας χαρίζει το σύμπαν. Η ενέργεια αυτή, που θεραπεύει κάθε μπλοκάρισμα, ρέει μέσα από τα χέρια του μυημένου θεραπευτή, ο οποίος γίνεται το κανάλι της, προς τον θεραπευόμενο.

Μέσα από το ρέικι επιτυγχάνεται εξισορρόπηση της ενέργειας σε όλα τα κέντρα του σώματος, ξεμπλοκάρισμα των τσάκρας, αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο. Γενικά, ο θεραπευόμενος λαμβάνει από το Σύμπαν ό,τι χρειάζεταιι τη δεδομένη στιγμή μέσω του μυημένου θεραπευτή.

Πηγή όλων των δεινών του ανθρώπου είναι η ενεργειακή ανισορροπία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι όλα και όλοι είμαστε ενέργεια. Όταν κατορθώσουμε να παρασυρθούμε από τη συμπαντική ροή, όταν αφεθούμε πλήρως στη σοφία της, τότε κανένα εμπόδιο, κανένας πόνος, καμία δυστυχία δεν θα είναι ικανή να μας νικήσει.

Η θεραπεία του ρέικι διαρκεί μια ώρα και γίνεται σε όλα τα μέλη του σώματος. Κατά τη διάρκειά της, ο θεραπευόμενος το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να αφεθεί στο θεραπευτικό, χαλαρωτικό άγγιγμα, που δέχεται σε όλο το σώμα. Μετά το πέρας της θεραπείας το άτομο είναι γεμάτο χαρά και αισιοδοξία, με αποτοξινωμένο, καθαρό σώμα και ήρεμο νου.

Μπείτε στο μαγικό κόσμο του ρέικι με εμπιστοσύνη και αισθανθείτε τη ρέουσα συμπαντική δύναμη μέσα σε κάθε σας κύτταρο!